sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Aivan kerrassaan mahtavaa vuotta!

Voiko mahtavammin vuosi enää vaihtua! Korviini oli kantautunut huhu kiehtovasta, suorastaan skandalöösinomaisesta reliikkilöydöstä, joka oli aivan pakko tarkistaa. Ja tottahan se olikin! Turun Tuomiokirkon uumenista kaivoimme assistenttini kanssa harwinaisen reliikkilöydön, joka taatusti tulee muuttamaan historian kirjoituksia! Jatkamme tutkimustulosten ja fotokraafisten aineistojen tulkintaa - mitä kerrassaan jännittäviä aikoja elämmekään.
Turun reliikkilöydös!
Valitettavasti unohdin Turun löydöksen aineiston assistenttini hoteisiin, joten en voinut itse sitä analysoida sen vaatimalla tarkkuudella. Suuntasin siis kulkuni kohti seuraavia tutkimuskohteita! Lähteeni olivat vihjaisseet mahdollisesta pienlöydöstä, joka minulla oli nyt mahdollista käydä tutkimassa. Ja aivan voi tytöt ja pojat, että se olikin kihelmöittävän jännittävä! Valitettavasti tuo lupaava löydös oli maa-aineksen peittämä ja arvoisalla doctorinnallanne tuli pienehkö arviointierhe tuon ikävän maa-aineksen poistossa. Saatoin nimittäin annostaa dynamiitia hieman liiallisesti.
Heti joku ehti kuvan ottaa...
No, sattuuhan tuota osaavillekin. Pikku juttu! Voisiko joku muuten toimittaa tänne Ylä-Myrmyttilän kunnanvankilaan täytekaakun, mieluusti viilan kera, sekä ilmoittaa työpaikalleni, että alkavan vuoden luentoni saattavat alkaa myöhässä...?

1 kommentti:

  1. Arvoisa adventuressa. Pyyntö kuultu. Vapautumisväline piilotettu kerman ja kinuskin sekaan.
    Nationaalisen museon ekskursioon tarvitaan paikallisopas. Vapautumistanen odottaen
    teidän
    Amelie

    VastaaPoista